Trabzon’da karayolları ekipleri, yaya üst geçidi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu çalışmalar nedeniyle bazı yolların trafiğe kapatılması ya da kontrollü olarak açılması gerektiği için sürücülerden dikkatli olmaları istendi.

Karayolları Genel Müdürlüğü, yayımladığı yol durumu raporunda Trabzonlu sürücüleri özellikle bu bölgede dikkatli olmaları konusunda uyardı. Raporda, "Yol çalışması yapılan kesimlerde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine mutlaka uyulması gerekmektedir," ifadelerine yer verildi.

Bu uyarılar doğrultusunda, Trabzon-Rize yolunu kullanacak olan sürücülerin, trafik işaretlerine ve yönlendirmelere dikkat ederek güvenli bir şekilde seyahat etmeleri önem arz ediyor. Karayolları ekipleri, çalışmaları en kısa sürede tamamlamayı hedeflerken, sürücülerden sabırlı olmaları ve trafiği aksatmamaları isteniyor.

Türk Aile Yapısını Güçlü Kılacağız: MHP Trabzon Kadın Teşkilatları Ankara’daki Çalıştayda Öne Çıktı Türk Aile Yapısını Güçlü Kılacağız: MHP Trabzon Kadın Teşkilatları Ankara’daki Çalıştayda Öne Çıktı

Yaya üst geçidi çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte, bu bölgede hem araç trafiği rahatlayacak hem de yayalar için güvenli bir geçiş sağlanacak. Sürücülerin bu süreçte gösterdiği sabır ve anlayış, çalışmaların sorunsuz bir şekilde tamamlanmasına katkı sağlayacaktır.

Kaynak: HABER MERKEZİ