Trabzonspor’un Beraberlik Golünü Atan Stefano Denswil’den Dürüst Değerlendirme Trabzonspor’un Beraberlik Golünü Atan Stefano Denswil’den Dürüst Değerlendirme

UĞURCAN’DA KURTARAMADI
Deplasmanda kazanılan 2-0’lık maçta kalesinde çok önemli tehlikeler yaşayan ancak kaleci Uğurcan Çakır’ın inanılmaz performansıyla tur biletini cebine koyan Trabzonspor’u 3.ön eleme turunda Uğurcan Çakır’da kurtaramadı. Bu turda Rapid Wien ile eşleşen Bordo-Mavili takım, rakibine iki maç sonunda 3-0’lık skorla elenerek UEFA Avrupa Konferans Ligi’ne düştü. 
5 MAÇTA KALESİNE 34 İSABETLİ ŞUT GELDİ
Yeni sezon öncesi 10 transferle kadrosunu güçlendiren Trabzonspor’un yeni transferlerle oyun olarak sahada iyi bir performans göstermesi beklenirken hem Avrupa maçlarında hem de ligde Sivasspor maçında ortaya konan futbol gelecek adına umut vermedi. Geride kalan 5 resmi maçta da 5 farklı ilk 11 ile sahaya çıkan Bordo-Mavili takım, kadro istikrarı da yakalayamadı. Özellikle Uğurcan Çakır’ın kurtarışlarıyla maça tutunan Trabzonspor’un 5 resmi maçta kalesine 34 isabetli şut geldi. Milli file bekçisi bu şutların 31’inde gole izin vermedi.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU