Trabzonspor’un bu sezonki transferleri ve kadro planlamasını kimse anlayabilmiş değil... kadro baştan aşağı yenilenmeye çalışılırken gelen ve giden oyuncuların transfer süreçleri ile ödenen ve alınmayan rakamlar büyük hayal kırıklığı yarattı.

Banza'nın Yokluğunda Forvette Draguş Görev Aldı, Performansı Hayal Kırıklığı Yarattı Banza'nın Yokluğunda Forvette Draguş Görev Aldı, Performansı Hayal Kırıklığı Yarattı

OLİMPİYATLARA GİDEMEMESİ FİTİLİ ATEŞLE

Son olarak Trezeguet'in takımdan ayrılık süreci akıllara durgunluk verdi. Mısırlı oyuncu Abdullah Avcı kendisine Olimpiyatlara gitme izni vermeyince krizin temelleri atıldı. Trezeguet’in gidişinde Nwakaeme’nin gelişi ve Orsic’in artan performansı da etkili oldu.

PIF TRABZONSPOR'A İZİN VERMEDİ

Trezeguet, ilk olarak Al Fehia’dan gelen teklifi kabul etti. Trabzonspor da Suudi Arabistan ekibiyle anlaştı. Ancak Suudi Kamu Yatırım Fonu (PIF) Trezeguet için Al Fehia kulübünün ayırdığı bütçeyi doğru bulmadı. Transferi iptal etti.

5 MİLYON EURO HAYAL EDİLİYORDU

Trabzonspor cephesi satış için gerekli olan bilgi ve belge paylaşımını doğru yapamadı. Bir anda elde kalan takımın en skorer oyuncusu Trezeguet ‘bedava’ Katar’a yollanmak zorunda kaldı. Al Fehia'ya gitse 5 milyon Euro kazanılacak olan Trezeguet'den bir anda hiç bir şey kazanılamadı.

Kaynak: FOTOSPOR