Anlaşma Sağlandı, KAP Bildirimi Bekleniyor

Trabzonspor, Pedro Malheiro transferinde hem oyuncu hem de Boavista kulübü ile prensipte anlaşmaya vardı. Transferin birkaç gün içerisinde resmiyet kazanarak Kamuoyu Bilgilendirme Platformu'na (KAP) bildirileceği ifade ediliyor.

Trabzonspor'un Yeni Transferi Pedro Malheiro Trabzon'a Geldi! - Trabzonspor  Haber | Son Dakika Trabzonspor Transfer Haberleri, 2023 TS Trabzonspor Haber

Pürüzler Gideriliyor

Transfer sürecinde bazı pürüzler yaşandığı ve bu nedenle bir gecikme olduğu belirtilse de, Trabzonspor'un bu pürüzleri kısa süre içerisinde çözerek Pedro Malheiro ile resmi anlaşma sağlayacağı bildiriliyor.

Şenol Güneş, Trabzonspor’un İskelet Kadrosunu Şekillendiriyor Şenol Güneş, Trabzonspor’un İskelet Kadrosunu Şekillendiriyor

Sports Digitale on X: "ÖZEL | Pedro Malheiro ile anlaşan Trabzonspor,  Boavista ile yapılan görüşmelerde son aşamaya geldi. 2.5 milyon Euro  seviyelerinde bonservisle transferin bitmesi bekleniyor. Anlaşma 4 senelik  olacak. 📰@SafacanK https://t.co ...

Portekiz Basını: Bonservisi 2.5 Milyon Euro

Portekiz basınında yer alan haberlere göre, Trabzonspor'un Pedro Malheiro için Boavista'ya ödeyeceği bonservis bedeli 2.5 milyon Euro olacak. Bordo-mavililer, bu bedeli ödeyerek genç oyuncuyu kadrosuna katmayı hedefliyor.

Pedro Malheiro deve rumar ao Trabzonspor - Boavista - Jornal Record

Pedro Malheiro'nun Boavista Kariyeri

Temmuz 2021'den bu yana Boavista A takımında forma giyen Pedro Malheiro, Portekiz ekibinde toplam 79 resmi maça çıktı ve 2 gol ile 8 asistlik performans sergiledi. Malheiro'nun Boavista ile olan kontratı Haziran 2025'te sona erecek.

Trabzonspor transferi bitirdi! Pedro Malheiro bugün Türkiye'ye geliyor

Trabzonspor'un Pedro Malheiro transferindeki bu hamlesi, takımın sağ bek bölgesini güçlendirme amacı taşıyor. Transferin kısa süre içerisinde resmiyet kazanması bekleniyor ve bordo-mavililer, yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA