Süper Lig'in 9'uncu haftasında Trabzonspor'un Fenerbahçe'yi 3-1 yenerek liderlik koltuğuna oturmasının etkileri sürüyor.

ürkiye'nin ekran başına kilitlendiği Trabzonspor - Fenerbahçe karşılamasının galibi 3-1'lik skor ile Trabzonspor olmuştu.

O günden bu yana devam eden tartışmaların ardından bir ilkokul öğretmeninin söylediği sözler tepkileri de beraberinde getirdi.

İlkokul öğretmeni olan M.E., Trabzon halkı ve Trabzonspor taratarları hakkında şoke eden sözler sarf etti.

TRABZON'A VE TRABZONSPOR'A AĞIR HAKARETLER!

Daha önce de Youtube'da birçok yayın yapan ve Fenerbahçe ile ilgili gelişmeler aktaran M.E. bu kez haddini aşarak; "Fenerbahçe FETÖ'nün artıklarına, çocuklarına yenilmedi ama maalesef başkalarına yenildi. Hayırlı uğurlu olsun. Bu galibiyet bütün PKK yanlılarına, DHKP-C'lilere, ne kadar bilmem ne çocuğu varsa onlara hediye olsun. Ne kadar annesi, babası belirsiz, veled-i zina varsa onlara hediye olsun. Bu galibiyet tam Trabzon'a, Trabzonspor'a yakışır, tam o şeref seviyesinde galibiyet oldu. Yani ne denilebilir ki. Tam şerefinize, namusunuza ve Trabzon ahlakına layık bir galibiyet oldu. Yani daha ne kadar küçülebilirdiniz. Daha ne kadar aciz duruma düşebilirdiniz. Bu kadar düşebilirdiniz." ifadelerini kullandı.