YENİLİKLERLE DOLU BİR DÖNEM BAŞLIYOR Trabzonspor'un Özkan Sümer Akademisi Altyapı Koordinatörü Güngör Şahinkaya, altyapı antrenörlerinin eğitim kalitesinin artırılması ve A Takıma oyuncu entegrasyonunu sağlamak amacıyla kurulan yeni departman hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Şahinkaya, "Bu yeni departmanla altyapı antrenörlerimizin eğitim kalitesini daha üst seviyeye çıkarmayı, geliştirmeyi hedefliyoruz," dedi.

UEFA EĞİTMENİ NEDİM KARADENİZ GÖREVE BAŞLADI Şahinkaya'nın açıklamalarına göre, bu yeni departmanın başına, Türkiye Futbol Federasyonu'nda uzun yıllar UEFA eğitmeni olarak görev yapan Nedim Karadeniz getirildi. Karadeniz'in deneyimi ve bilgisiyle altyapı antrenörlerinin kalitesinin artırılması planlanıyor.

Şenol Güneş'Takımı kendi haline bıraksan zaten 4 puan alır' Şenol Güneş'Takımı kendi haline bıraksan zaten 4 puan alır'

DOUBLE PASS İLE DEVAM EDEN İŞ BİRLİĞİ Trabzonspor, antrenör eğitimi ve gelişimi konusunda Double Pass firması ile olan anlaşmasını sürdürüyor. Bu iş birliği, antrenörlerin UEFA düzeyindeki Futbol Öğretim Programlarına uygun olarak eğitilmesine ve Trabzonspor Futbol Akademisi ile Türk futboluna uygun oyuncu profillerinin oluşturulmasına katkı sağlıyor. Şahinkaya, "Eğitim ve Koordinasyon Merkezi olarak, Trabzon amatör kulüplerin altyapı antrenörlerine de destek vererek, antrenörlerimizin kalitesini artırmak amacıyla çalışmalarımıza devam edeceğiz," ifadelerini kullandı.

Muhabir: AYŞE SANCAK