Stefan Savic ile Pazarlıklar Devam Ediyor: Atletico Madrid'den ayrılma kararı alan Stefan Savic ile görüşmeler sürüyor. Karadağlı savunmacının sözleşme şartlarında indirime gidilmesi için pazarlıklar devam ediyor.

Cedric Kipre İle İlerleyen Görüşmeler: West Bromwich ile sözleşmesi sona eren Cedric Kipre'yi kadroya katmak için girişimlerde bulunan Trabzonspor yönetimi, transfer görüşmelerinin olumlu bir şekilde ilerlediğini belirtiyor.

Samuel Gigot Transferi Yakın: Marsilya'dan ayrılması beklenen Fransız stoper Samuel Gigot, menajer önerisiyle Trabzonspor'un gündemine geldi. Uygun mali şartların oluşması halinde, Gigot'un bordo-mavili formayı giyme ihtimali oldukça yüksek.

Trendyol Süper Lig'de 7-17. Haftaların Programı Açıklandı Trendyol Süper Lig'de 7-17. Haftaların Programı Açıklandı

Scott McKenna Yeniden Gündemde: Geçtiğimiz sezon gündeme gelen Scott McKenna transferi, Trabzonspor'un alternatif isimler arasında yeniden masaya yatırdığı bir seçenek olarak öne çıkıyor. İngiltere'nin Nottingham Forest takımında forma giyen 27 yaşındaki İskoç stoper, takımın gözdesi haline geldi.

Trabzonspor'un stoper transferi için yürüttüğü görüşmelerin yanı sıra, Abdullah Avcı'nın da onayıyla McKenna gibi alternatif isimlerle ilgili girişimlerin önümüzdeki günlerde başlaması bekleniyor. Geçtiğimiz sezon Kopenhag'a kiralanan McKenna, Danimarka ekibiyle 15 maçta görev aldı ve piyasa değeri 10 milyon Euro olan genç bir yetenek olarak dikkat çekiyor.

Muhabir: AYŞE SANCAK