Trendyol Süper Lig'de 2024-2025 sezonu fikstür çekimi belli oldu. Trabzonspor, sezonun ilk haftasında Sivasspor'a konuk olacak. Bordo-mavililer, 5. haftada Beşiktaş'ı, 11. haftada Fenerbahçe'yi konuk edecek. Galatasaray maçı ise 16. haftada deplasmanda oynanacak.

Şenol Güneş’in Kanat Forvet İsteğine Rağmen Paul Onuachu Transferi Gündemde Şenol Güneş’in Kanat Forvet İsteğine Rağmen Paul Onuachu Transferi Gündemde

Fikstür çekimi sonrası Trabzonspor Asbaşkanı Zeyyat Kafkas, yeni sezonla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Kafkas, yeni sezonun tüm takımlar için hayırlı olmasını dileyerek, Türk futbolunda güven veren bir yönetimin önemine vurgu yaptı.

Zeyyat Kafkas'ın Açıklamaları:
"Fikstürün hayırlı olmasını diliyorum. Temennim, Türk futbolunda güven veren bir yönetimin olduğu, futbolun sadece sahada oynandığı bir sezon olması" dedi. Kafkas, futbolun adil ve rekabetçi bir ortamda oynanmasının önemine dikkat çekti.

Trabzonspor'un Fikstür Değerlendirmesi:
Trabzonspor, zorlu maçlarla dolu bir fikstüre sahip. İlk haftada Sivasspor deplasmanına gidecek olan bordo-mavililer, 5. haftada Beşiktaş'ı, 11. haftada Fenerbahçe'yi kendi sahasında ağırlayacak. Galatasaray ile ise 16. haftada deplasmanda karşılaşacak. Kafkas, bu zorlu fikstüre rağmen takımın yeni sezona hazır olduğunu belirtti.

Yeni Sezon Temennileri:
Kafkas, açıklamasında yeni sezonun fair-play çerçevesinde geçmesini dileyerek, "Futbolun sadece sahada oynandığı, adaletli ve rekabetçi bir sezon diliyorum. Türk futbolunun gelişimi için herkesin üzerine düşeni yapması gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Trabzonspor taraftarları, yeni sezonda takımlarının başarılı olmasını beklerken, Zeyyat Kafkas’ın mesajı, hem Trabzonspor camiasında hem de Türk futbolunda olumlu bir yankı uyandırdı. Bordo-mavili ekip, yeni sezonda güçlü bir performans sergileyerek şampiyonluk mücadelesi vermeyi hedefliyor.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU