Trabzonspor, sol bek için Barisic'i, orta saha için Lundstram'ı, forvet hattı için Draguş'u ve sol kanada Nwakaeme'yi transfer ederek kadrosunu güçlendirdi. Şimdi ise gözler stoper pozisyonuna çevrildi ve ilk hedef Samuel Gigot oldu. Fransız basınında yer alan haberlere göre, 30 yaşındaki deneyimli oyuncu Marsilya'dan ayrılmaya hazırlanıyor ve Trabzonspor'un ilgisi oldukça ciddi. Ancak henüz bonservis bedeli konusunda anlaşma sağlanmadığı ve Marsilya'nın Gigot'u bedelsiz bırakmayacağı bildirildi. Trabzonspor yönetimi ise Gigot transferi için temasların sürdüğünü doğruladı.

PFC on X: "🗣 Samuel Gigot après la défaite : "Je pense qu'on a manqué  d'agressivité, on a été un peu trop tendres. Quand on joue un Olympico, on  doit leur rentrer

Geçtiğimiz sezon Ligue 1'de 21 maçta forma giyen Gigot, toplamda 33 resmi karşılaşmada görev yaparken 3 gol kaydetti. Oyuncunun piyasa değeri 9 milyon euro olarak gösteriliyor ve Trabzonspor, transferin gerçekleşmesi halinde yabancı kontenjanında yer açılmasını planlıyor. Gigot, daha önce Spartak Moskova ve Marsilya formaları giymiş, özellikle 2022'nin Ocak ayında Marsilya'ya transfer olmuştu.

Samuel Gigot en dit plus sur l'ampleur de sa blessure après OM -LOSC

Burak Yılmaz Tribünlerle Tartıştı: "Bu Kulübe Yanlış Yapmadım" Burak Yılmaz Tribünlerle Tartıştı: "Bu Kulübe Yanlış Yapmadım"

Teknik direktör Abdullah Avcı'nın takıma yeni bir dinamizm katma hedefi doğrultusunda yönetim, transfer süreçlerini başlatarak gelecek sezon için daha güçlü bir kadro oluşturmayı planlıyor.

Muhabir: BİROL SANCAK