Umut Bozok Şenol Güneş’le Yeniden Doğuş Peşinde Umut Bozok Şenol Güneş’le Yeniden Doğuş Peşinde

19 Haziran'da gerçekleştirilecek kura çekimine seri başı takım olarak girecek olan Trabzonspor, Avrupa'daki ilk rakibini belirleyecek heyecanı yaşıyor. İlk maçını 25 Temmuz'da, rövanşı ise 1 Ağustos'ta oynayacak olan Bordo-Mavililer, Avrupa'da başarılı bir performans sergilemeyi hedefliyor.

Hazırlıklarını hızla sürdürecek olan Trabzonspor, 24 Haziran'da Trabzon'da toplanarak çalışmalarına başlayacak ve 1 Temmuz'da Macaristan'a giderek kampa girecek. 14 Temmuz'a kadar burada çalışacak olan ekip, ardından Trabzon'a dönüp 25 Temmuz'da oynayacakları Avrupa maçı için son hazırlıklarını yapacak.

Fırtına, Avrupa'da karşılaşabileceği muhtemel rakipler arasında Tobyl Qostanai (Kazakistan), FC Kilmarnock (İskoçya), Silkeborg IF (Danimarka), Panathinaikos (Yunanistan), FK Vojvodina (Sırbistan), Paphos FC (Kıbrıs Rum Kesimi), Paksi FC (Macaristan), NK Maribor (Slovenya) gibi güçlü ekipler bulunuyor. Trabzonspor, bu zorlu mücadelelerde taraftarlarının desteğiyle Avrupa'da başarıya ulaşmayı hedefliyor.

Muhabir: AYTEKİN AKAY