Trabzonspor’dan Yeni Hamleler; Devre Arasında bakın kim geliyor? Trabzonspor’dan Yeni Hamleler; Devre Arasında bakın kim geliyor?

Alman hakem Bastian Dankert'in yönettiği karşılaşma, Türkiye saati ile 19.30'da başladı. Bordo-mavililerin golleri, 39. dakikada Trezeguet ve 90+1. dakikada Bordo-mavili formayla ilk maçına çıkan Cihan Çanak'tan geldi.

Uğurcan Çakır’dan Kritik Performans

Maç boyunca özellikle ilk yarıda zor anlar yaşayan Trabzonspor, kaleci Uğurcan Çakır'ın başarılı performansıyla gol yemekten kurtuldu. Uğurcan, ikinci yarıda da kritik kurtarışlar yaparak galibiyette kilit rol oynadı.

Trabzonspor’un Avrupa Karnesi

Trabzonspor, Avrupa kupalarındaki 150. maçına çıkarak tarihine bir maç daha ekledi. Bu süreçte 54 galibiyet, 37 beraberlik ve 58 yenilgi yaşayan Bordo-mavililer, toplamda 190 gol atıp 205 gol yedi.

Slovakya Takımlarıyla İkinci Karşılaşma

Trabzonspor, Slovakya temsilcileri ile daha önce sadece bir kez, 1996-1997 sezonunda Slovan Bratislava ile karşılaşmıştı. Deplasmanda 2-1 kaybeden Bordo-mavililer, sahasında 4-1 kazanarak üst tura çıkmıştı.

Rövanş Maçı

Trabzonspor, 1 Ağustos Perşembe günü Trabzon'da oynanacak rövanş karşılaşması öncesi elde ettiği bu avantajla tur atlama konusunda büyük bir adım atmış oldu.

STAT: MFK Ruzomberok

HAKEMLER: Bastian Dankert**, Lasse Koslowski**, Rene Rohde**

RUZOMBEROK: Fruhwald**, Gabriel**, Maly**, Mojzis** (Dk. 56 Martin Boda*), Gomola** (Dk. 74 Domonkos*), Luteran**, Lavrincik** (Dk. 74 Mudry*), Tucny**, Hladik** (Dk. 83 Kelemen*), Chrien**, Chobot** (Dk. 46 Stefan Gerec**)

TRABZONSPOR: Uğurcan****, Ozan***, Mendy***, Denswil***, Eren***, Lundstram***, Umut Güneş*** (Dk. 67 Cihan Çanak***), Visca*** (Dk. 87 Nwakaeme*), Bardhi*** (Dk. 81 Baniya*), Trezeguet*** (Dk. 81 Orsic**), Dragus*** (Dk. 67 Enis Destan*)

GOLLER: Dk. 39 Trezeguet, Dk. 90+2 Cihan Çanak(Trabzonspor)

SARI KARTLAR: Martin Gomola (Ruzomberok) Eren Elmalı (Trabzonspor)

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN