Fırtına Başlıyor

Bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla yeniden hazırlıklarına kaldığı yerden devam edecek olan Fırtına, 25 Temmuz’da oynayacağı Avrupa maçına odaklanacak. Bordo-Mavili ekibin rakibi de bu akşam oynanacak olan rövanş maçı sonrası netlik kazanacak.

Rakip Bu Akşam Belli Oluyor

Trabzonspor’dan Yeni Hamleler; Devre Arasında bakın kim geliyor? Trabzonspor’dan Yeni Hamleler; Devre Arasında bakın kim geliyor?

Slovak ekibi Ruzomberok ile Kazakistan ekibi Tobol’un eşleşmesinde ilk maçı Ruzomberok 5-2’lik skorla kazanmıştı. Bu müsabakanın rövanşı bu akşam Kazakistan’da oynanacak. Slovak ekibi Ruzomberok, Trabzonspor’un rakibi olma konusunda avantajlı. Teknik direktör Abdullah Avcı’nın ilk maçta olduğu gibi bu akşam oynanacak olan rövanş maçını da kurmaylarına izlettireceği öğrenildi. Rakiple ilgili son analizleri yapacak olan Avcı, 25 Temmuz’da deplasmanda oynanacak olan müsabaka için avantajlı bir sonuç elde etmek üzere planlarını hayata geçirecek.

Trabzonspor taraftarları, Avrupa macerasının başlamasını heyecanla bekliyor. Teknik direktör Abdullah Avcı ve ekibi, bu önemli maç öncesi hazırlıklarını titizlikle sürdürüyor.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN