Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında Başakşehir’i 1-0 mağlup ederek hem 13 yıllık kötü seriye son verdi hem de bu sezonki ikinci galibiyetini elde etti. Son olarak Mayıs 2024'te rakibini 1-0 yenen bordo-mavililer, 2010-2011 sezonundan bu yana Başakşehir’e karşı üst üste iki galibiyet alma hasretini bitirdi. Edin Visca, 90+1. dakikada attığı harika golle takımına altın değerinde üç puan kazandırdı. Bu zafer, üst üste alınan beraberliklerin ardından Trabzonspor’a moral oldu.

Yenilgisiz İlerliyor

Türk Futbolunun Efsanesi Güneş, Kariyerinde Bir İlki Başardı Türk Futbolunun Efsanesi Güneş, Kariyerinde Bir İlki Başardı

Sezona istikrarsız bir başlangıç yapsa da toparlanma sürecine giren Trabzonspor, Başakşehir galibiyetiyle sahadaki yenilmezliğini sürdürdü. Bu sezon oynadığı 8 maçta 2 galibiyet ve 6 beraberlik alan bordo-mavililer, kalesinde 6 gol görürken rakip fileleri 8 kez havalandırdı. Aynı zamanda dördüncü kez kalesini gole kapatan Trabzonspor, Süper Lig’de yenilgisiz ilerleyen 3 takımdan biri olmayı başardı.

Bu galibiyet, zirve mücadelesine yeniden ortak olma yolunda Trabzonspor’a büyük moral verirken, takımın özgüvenini de artırdı. Fırtına, formunu koruyarak galibiyet serisi başlatmayı hedefliyor.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN