Trabzonspor'un Programı

24 Temmuz Çarşamba günü TSİ 10.30’da Türk Hava Yolları’na ait özel bir uçakla Trabzon’dan Poprad’a hareket edecek olan Trabzonspor kafilesi, aynı gün yerel saatle 18.00’de (TSİ 19.00) müsabakanın oynanacağı MFK Futbol Stadyumu'nda ilk 15 dakikası basına açık bir antrenman gerçekleştirecek.

Antrenman öncesi Teknik Direktör Abdullah Avcı ve bir oyuncu, yerel saatle 17.30’da (TSİ 18.30) stadyumda basın toplantısı düzenleyecek.

Ruzomberok'un Programı

Trabzonspor'da Sevindiren Haber! Nwakaeme Ve Vısca Takıma Döndü Trabzonspor'da Sevindiren Haber! Nwakaeme Ve Vısca Takıma Döndü

Ev sahibi takım Ruzomberok ise 24 Temmuz Çarşamba günü yerel saatle 17.00’de (TSİ 18.00) MFK Futbol Stadyumu’nda ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık bir antrenman gerçekleştirecek. Antrenman sonrası yerel saat 18.15’te (TSİ 19.15) Ruzomberok Teknik Direktörü Ondrej Smetana ve bir futbolcu basın mensuplarının sorularını yanıtlayacak.

Trabzonspor, Ruzomberok maçı öncesi hazırlıklarını tamamlayarak, zorlu karşılaşmadan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Abdullah Avcı'nın basın toplantısında yapacağı açıklamalar merakla bekleniyor.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN