Transferlerde Son Durum

Al Nassr'dan Ayrılan Talisca, Bordo-Mavililerin Gündeminde Al Nassr'dan Ayrılan Talisca, Bordo-Mavililerin Gündeminde

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Aspor canlı yayınında yaptığı açıklamada, Onuachu ve Muhammet Cham transferleriyle ilgili detayları aktardı. Doğan, "Planlamamızı bitirmiştik. Bu planlama dahilinde transferin başında 6 oyuncu açıklayarak takımımıza kattık. Aslında son aşamada olan oyuncu sayısı 11'di. Geri kalan 5 kişi ile alakalı sabit görüşmelerimiz devam ediyor. Aksama yaşanmasının nedeni, gündeme yansıması itibariyle Onuachu'nun kulübünün 10 milyon Euro üzeri bonservis beklentisi. Oyuncu ile bir problem olmamasına rağmen burada süre takılıyor" dedi.

Trabzonspor'da Muhammed Cham Transferinde Gelişmeler - Trabzon Haber -  Trabzon Son dakika Haber

Rakamlar Düşmeye Başladı

Başkan Doğan, Muhammet Cham transferiyle ilgili de benzer bir durumun söz konusu olduğunu belirtti: "Muhammed Cham ile alakalı kulübün ona benzer bonservis beklentisi var. Oyuncu ile sıkıntımız yok. Bunlarla görüşmeler devam ediyor. Belli bir seviye kat ettik. Rakamlar yavaş yavaş aşağı gelmeye başladı."

Paul Onuachu - Oyuncu profili 24/25 | Transfermarkt

B ve C Planları Hazır

Başkan Doğan, taraftarları rahatlatan açıklamalarda bulunarak, "Taraftarımız bu konuda kafası rahat olsun. Trabzonspor B planı ve C planı hazır. Onlarla görüşme arka planda devam ediyor" ifadelerini kullandı. Trabzonspor yönetimi, transfer süreçlerinde yaşanan aksaklıkların üstesinden gelmek için alternatif planları da hazır tutuyor.

Muhammed Cham transferinde yeni gelişme - Trabzonspor'a olumlu dönüş |  Transfermarkt

Gelecek Hafta Yeni Gelişmeler Bekleniyor

Başkan Doğan, önümüzdeki hafta bazı oyuncularla ilgili yeni gelişmelerin olabileceğini belirterek, transfer çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini vurguladı. Trabzonspor'un, kadrosunu güçlendirmek için gösterdiği çaba, taraftarlar tarafından büyük bir heyecanla takip ediliyor.

Paul Onuachu - Oyuncu profili 24/25 | Transfermarkt

Trabzonspor'un transfer planlarında önemli bir yere sahip olan Onuachu ve Muhammet Cham'ın kadroya katılması, bordo-mavili ekibin yeni sezona daha güçlü bir şekilde başlamasını sağlayacak. Başkan Doğan'ın açıklamaları, Trabzonspor camiasında büyük bir umut ve heyecan yarattı.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN