Nwakaeme’den Müjdeli Haber: Sahalara Dönüyor! Nwakaeme’den Müjdeli Haber: Sahalara Dönüyor!

YENİ SEZONA HAZIR GİRECEĞİZ

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, 3 oyuncu ile son aşamada olduklarını açıkladı. 3 oyuncuyla son prosedürleri konuştuklarını belirten Doğan, “İmza, kontratlar ve şartlar konuşuluyor. Araya giren Avrupa Şampiyonası ve oyuncuların orada oynaması transfer sürecini etkiledi. Alternatif planlarımız hazır. Taraftarımızın ve camiamızın gönlü rahat olsun. Bir aksilik olmazsa önümüzdeki hafta birçok transferimizi tamamlamış olacağız. Trabzonspor yeni sezona hazır girecek.

3 STOPERLE GÖRÜŞÜYORUZ

Hocamızla her gün konuşuyoruz. Planlamamıza göre oyuncuların erkenden takıma kazandırılması kendisini memnun ediyor. Elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz. Önümüzdeki sene inşallah Trabzonspor camiasına, dimdik sahaya duran, her türlü mücadeleyi veren, rakipleriyle başa baş bu mücadeleyi veren bir takım izlettireceğiz. 3 stoperle görüşmelerimiz devam ediyor. Seçeneklerimiz hazır. Herkes santrafor transferi düşünüyor ama 2 santrafor transferi yapabiliriz.

5-6 TRANSFER YAPACAĞIZ

Ama Trabzonspor şartlarına uygun duruma geldiği anda bu transferleri yapmaya devam edeceğiz.  Bir aksilik olmazsa 5-6 oyuncu transfer yapacağız. Bunlar direkt oynayacak oyuncular olacak. Yarın (bugün) ve Perşembe günü ayrılacak 1-2 oyuncuyla alakalı bazı gelişmeler olabilir. Son aşamaya geldik. Kamp raporu için hocamızla bir toplantı yapacağız. Kamp raporunda sonra gidecek oyuncular olabilir. Takım Perşembe ve Cuma akşamı idmanlara devam edecek” dedi.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU