4-5 Transfer Daha Yolda

Başkan Doğan, şu ana kadar 9 transfer yaptıklarını belirterek, "Geçen sene çok üzüldük. Bugüne kadar 9 transfer yaptık, lakin eksiklerimizin farkındayız. 4-5 transfer daha olacak ama ben bir şey konuşursam fiyat 2-2,5 milyon lira artıyor. Son aşamaya geldik, önümüzdeki hafta içinde transferlerin büyük çoğunluğunu bitirmek istiyoruz." dedi.

Başkan Doğan'dan Taraftarlara Mesaj

Ertuğrul Doğan, "Ben de 25-30 yıl önce sizler gibi taraftardım, buralarda bağırıyordum. Şimdi başkan olarak konuşuyorum. İnanın, sizin aklınızdan ne geçiyorsa benim aklımdan da o geçiyor. Bu takımı zirveye oynatmak zorundayız. Bunun için birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var." ifadelerini kullandı.

Hedefler Büyük: UEFA Ligi ve Şampiyonluk

Bu sene zirve yürüyüşünde olacaklarını vurgulayan Doğan, "Tüm dünyanın konuşacağı şampiyonluğa hep beraber koşacağız. İlk hedefimiz UEFA Ligi'ne kalmak. Rakibin kim olduğu çok önemli değil. Trabzonspor hak ettiği yerde olmak zorunda. Takımın yavaş yavaş hazır olmaya başladığını düşünüyorum." şeklinde konuştu.

Efsane Başkan Mustafa Şamil Ekinci Alkışlarla Uğurlanacak! Efsane Başkan Mustafa Şamil Ekinci Alkışlarla Uğurlanacak!

Trabzonspor taraftarları, Başkan Ertuğrul Doğan'ın açıklamalarıyla büyük bir heyecan yaşadı. Yeni transferlerle güçlenecek olan bordo-mavili ekip, yeni sezonda hem Süper Lig'de hem de UEFA Ligi'nde iddialı bir performans sergilemeyi hedefliyor.

Muhabir: AYŞE SANCAK