İşte Başkan Doğan'ın İşaret Ettiği Transferler:


Varan 1: 3 Yıldız Şimdiden İmzayı Attı

John Lundstram: 30 yaşındaki İngiliz oyuncu Glasgow Rangers forması giyiyor ve sezon sonunda serbest statüye düşüyor. Trabzonspor, bu oyuncuyu bonservis bedeli ödemeden kadrosuna kattı. Merkez ve defansif orta saha bölgelerinde oynayabilen Lundstram, bu sezon 51 maçta 2 gol ve 8 asistle katkı sağladı.


Borna Barisic: 31 yaşındaki Hırvat oyuncu Glasgow Rangers forması giyiyor ve sezon sonunda serbest kalacak. Trabzonspor, bu transferi de bonservis bedeli ödemeden gerçekleştirdi. Sol bek pozisyonunda oynayan Barisic, ihtiyaç duyulduğunda sol stoper olarak da görev yapabiliyor. Bu sezon 34 maçta 1 gol ve 6 asistlik performans sergiledi.


Denis Draguş: Gaziantep Futbol Kulübü'nde kiralık olarak forma giyen 24 yaşındaki Denis Draguş'un bonservisi Standard Liege kulübünde. Trabzonspor, bu oyuncu için yaklaşık 2 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek. Forvet ve sol açık bölgelerinde oynayabilen Rumen oyuncu, Gaziantep FK formasıyla 39 maçta 14 gol ve 2 asistlik katkı sağladı.


Varan 2: Cham Çok Yakın 23 yaşındaki Avusturyalı oyuncu Muhammed Cham, Fransa'nın Clermont kulübünde forma giyiyor. Kulübüyle 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan Cham, Trabzonspor'a gelmeye hazır olduğuna dair mesajlar verdi. Kulübüyle pazarlıklar yoğun şekilde devam ediyor. Bu sezon 34 maçta 8 gol ve 4 asistlik katkı sağlayan Cham, ofansif orta saha ve her iki kanatta da görev yapabiliyor.

Varan 3: Benes Bekleniyor

26 yaşındaki Slovak futbolcu Lazslo Benes, Bundesliga 2 takımlarından Hamburg forması giyiyor. Kulübüyle 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan oyuncunun sözleşmesinde 3 milyon Euro'ya serbest kalır maddesi bulunuyor. Merkez ve ofansif orta saha bölgelerinde forma giyen Benes, bu sezon 28 maçta 15 gol ve 12 asistle kariyerinin en iyi dönemini geçirdi.

Varan 4: Cihan Çanak'ta Geri Sayım

Başkan Ertuğrul Doğan, "Önümüzdeki günler içerisinde 2 transferimizin de imza aşamasına geleceğine inanıyoruz," dedi. Bunlardan birinin Cihan Çanak olma ihtimalinin yüksek olduğu belirtildi. Trabzonspor'un, 19 yaşındaki sol kanat oyuncusunun kulübü Standard Liege ile yoğun pazarlık yaptığı öğrenildi. Cihan Çanak transferi gerçekleşmezse, stoper veya kanat bölgesinde başka bir oyuncuyla anlaşılabileceği ifade edildi.

KAYNAK/FOTOMAÇ

Editör: Birol Sancak