Başkan Ertuğrul Doğan'dan Çifte Atağ: Onuachu'ya Zam, Weghorst ile Anlaşma!

BONUSLU TRANSFER HAMLESİ: WEGHORST Trabzonspor, aynı zamanda Beşiktaş formasıyla tanıdığımız Wout Weghorst için de harekete geçti. Geçen sezonu Hoffenheim’da kiralık geçiren ve bonservisi Burnley’de olan 31 yaşındaki forvet, Burnley’nin küme düşmesi nedeniyle Championship'te oynamak istemediğini belirtti. Ajax’tan beklediği teklifi alamayan Weghorst, Trabzonspor’la maddi konularda anlaşmaya vardı. Daha önce Trabzon’a gelmek istemeyen eşi de ikna edilince, Bordo-Mavililer bonservis pazarlıklarında sona yaklaştı.

AVCI'NIN İSTEĞİ GERÇEKLEŞİYOR Teknik direktör Abdullah Avcı, pivot santrafor talebini yönetimle paylaşmıştı ve özellikle Weghorst’u kadrosunda görmek istiyordu. Avcı’nın 3 kez ikna edemediği Hollandalı yıldızla anlaşma sağlanması, taraftarları da heyecanlandırdı. Weghorst, EURO 2024'te Hollanda Milli Takımı’nda 6 maçta 134 dakika süre alıp Türkiye’ye gol atmış ve toplamda 39 milli maçta 12 gol kaydetmişti.

Onuachu İçin Hocasından ‘Dürüst’ Açıklaması! Onuachu İçin Hocasından ‘Dürüst’ Açıklaması!

Trabzonspor, Onuachu ve Weghorst ikilisini kadrosuna katarsa, hücum hattında büyük bir güç kazanacak. Taraftarlar, bu transferlerin gerçekleşmesiyle birlikte takımın karşı konulmaz bir güce dönüşeceğini düşünüyor.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU