Uğurcan Çakır, Beşiktaş Maçındaki Performansıyla Yıldızlaştı Uğurcan Çakır, Beşiktaş Maçındaki Performansıyla Yıldızlaştı

Samsunspor Bizim Rakibimiz Değil Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, açıklamasına "Samsunspor bizim rakibimiz değil" diyerek başladı. Doğan, "Yöneticiler olarak söylemlerimize dikkat etmemiz gerek. Samsun ile aramızda 3 saatlik mesafemiz var. Komşumuzdur. Değerli arkadaşlarımız var orada. Söylemlerde dikkatli olmakta fayda var. Samsunspor, Trabzonspor'un rakibi değil. Trabzonspor, yüzlerce kupası olan, dünyanın en büyük şehir takımı. Dünyanın her yerinde konuşulan, efsaneleriyle anılan ve dünyanın en önemli takımlarını dize getirmiş bir takım. Dolayısıyla biz Samsunspor'u rakip olarak görmüyoruz" ifadelerini kullandı.

Yüksel Yıldırım’ın TFF seçimlerinde Trabzonlu bir adaya oy vermeyeceklerini açıklaması sonrası gelen bu cevap, futbol camiasında geniş yankı uyandırdı. Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan’ın net ve kararlı duruşu, Bordo-Mavili camianın gücünü bir kez daha ortaya koydu.

Kaynak: A SPOR