Normal sezonu E Grubu'nda ikinci sırada tamamlayan Trabzonspor Basketbol Takımı, Play-Off turunda Kahramanmaraş Gençlikspor'u kayıpsız geçerek adını son 12'ye yazdırdı.
Son 12 Turu'nda Gaziantep Belediyespor'u mağlup ederek final grubuna kalan Bordo-Mavili takım, skor avantajıyla adını finale yazdırdı.

Final grubundaki ilk maçlar bugün başlayacak ve Trabzonspor, Bossan ile karşı karşıya gelecek. Müsabaka saat 15.30'da Tofaş Spor Salonu'nda oynanacak.

Uğurcan Çakır, Beşiktaş Maçındaki Performansıyla Yıldızlaştı Uğurcan Çakır, Beşiktaş Maçındaki Performansıyla Yıldızlaştı

Hakemlerin görev alacağı karşılaşmada Erdoğan Çelebi Baş Hakem olarak sahada olacak. Yardımcı hakemler ise Melik Kaya ve Talip Kocaöz olacak.

Rakipleri Bossan, normal sezonda A Grubu'nu lider olarak tamamlamış ve Play-Off'ta Aydın Büyükşehir Akademispor ve Babaeskispor'u elemişti.

Trabzonspor Basketbol Takımı, final grubundaki mücadelesine odaklanmış durumda ve taraftarlarıyla birlikte umut dolu bir atmosferde bu önemli maça hazırlanıyor.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN