Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Trabzonspor Basketbol Takımı, ritmini bulmaya başladı. Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından lige davet edilen ve bir haftalık kısa süre içinde takımını kuran Bordo-Mavili ekip yen iyeni formunu yakalamaya başladı. Son oynadığı maçta Hayri Gür Spor Salonu’nda İstanbul ekibi İLab Basket’i 89-77’lik skorla mağlup eden Fırtına, bu sezon üçüncü galibiyetine imza atmış oldu. Ligde 7 maç sonunda puanını 10’a çıkaran Trabzonspor Basketbol takımı 10’uncu sıraya yerleşti.

Trabzonspor - Fenerbahçe Maçı Öncesi Sakatlık Problemleri Artıyor Trabzonspor - Fenerbahçe Maçı Öncesi Sakatlık Problemleri Artıyor

ŞİMDİ ROTA TED ANKARA KOLEJLİLER

Sezonun 8’inci haftasında 27 Ekim Pazar günü Ankara deplasmanında TED Ankara Kolejliler takımıyla karşılaşacak olan Trabzonspor Basketbol Takımı bu müsabakaya odaklandı. İLab maçı sonrası açıklamalarda bulunan Bordo-Mavililerin Başantrenörü Faruk Beşok, “İyi savunma yaptığımızda yenemeyeceğimiz takım olmadığını biliyoruz. Yüksek enerji ve savunma konsantrasyonu, rahat bir galibiyet almamızı sağladı” dedi. Bu arada Bordo-Mavili ekip, 28 yaşındaki pivot ve uzun forvet oyuncusu Ege Arar’ı kadrosuna katmıştı. Başarılı oyuncu ilk maçına TED Ankara Kolejliler karşısında çıkmaya hazırlanıyor.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA