Trabzonspor'un Süper Lig'deki Resmi İstatistiklerde Sonuncu Oldu: 36 Hafta Boyunca 60 Kez... Trabzonspor'un Süper Lig'deki Resmi İstatistiklerde Sonuncu Oldu: 36 Hafta Boyunca 60 Kez...

Trabzonspor yönetimi, takımın önemli isimlerinden biri olan Paul Onuachu'yu kadroda tutmak için adımlar atmaya başladı. Bordo-mavililer, Nijeryalı golcünün bonservisini elinde bulunduran Southampton ile görüşmelere başladı.

Onuachu'nun performansı takıma büyük katkı sağlıyor. Özellikle Gaziantep FK maçında attığı 3 gol ve yapmış olduğu asistle takımına galibiyeti getiren Onuachu, bu sezon Trabzonspor'un en etkili golcüsü konumuna yükseldi. 29 yaşındaki santrforun bir sezon daha takımda kalması için Trabzonspor yönetimi kararlı bir adım attı.

Ancak transferde fiyat konusu önemli bir engel olarak görünüyor. Southampton, Onuachu için 12 milyon euro talep ederken, Trabzonspor'un bütçesi 10 milyon euroyu aşamıyor. Bu nedenle Trabzonspor, Nijeryalı oyuncuyu bir sezon daha kiralamayı düşünüyor. Bu formül, Paul Onuachu'nun Trabzonspor'da kalma ihtimalini artırabilir.

Muhabir: AYŞE SANCAK