Başlık: Trabzonspor, Ruzomberok Deplasmanında Avantaj Peşinde! İlk Maç Heyecanı Başlıyor

Ruzomberok ile Trabzonspor arasındaki bu önemli müsabaka, 25 Temmuz Perşembe günü saat 19.30’da MFK Ruzomberok Stadı’nda oynanacak. Mücadeleyi Alman hakem Bastian Dankert yönetecek. Karşılaşma, A Spor kanalından canlı olarak ekranlara gelecek ve an be an Haber61 üzerinden de takip edilebilecek.

Trabzonspor Kafilesinde Eksikler Var

Trabzonspor kafilesinde sakatlıkları bulunan Hüseyin Türkmen ve Borna Barisic yer almadı. Ayrıca, teknik heyet kararı ile Fountas ve Serkan Asan da kadroya dahil edilmedi. Yeni transfer Pedro Malheiro ise kafilede yer aldı.

Trabzonspor’un Muhtemel 11’i

Uğurcan Çakır, Ozan, Mendy, Denswil, Eren, Lundstram, Umut Güneş, Visca, Bardhi, Trezeguet, Dragus.

Trabzonspor Avrupa’da 150. Maçına Çıkıyor

Bordo-Mavililer, Şenol Güneş Yönetiminde Çalışmalarına Devam Ediyor Bordo-Mavililer, Şenol Güneş Yönetiminde Çalışmalarına Devam Ediyor

Trabzonspor, Avrupa kupalarındaki 150. maçına Ruzomberok karşısında çıkacak. Bordo-mavililer, bugüne kadar Avrupa’da 149 maçta 54 galibiyet, 37 beraberlik ve 58 mağlubiyet elde etti. Bu maçlarda rakip fileleri 190 kez havalandıran Karadeniz ekibi, kalesinde ise 205 gol gördü.

Trabzonspor’un Avrupa serüveni, 1976-1977 sezonunda başladı. Bugüne kadar UEFA Şampiyonlar Ligi (Şampiyon Kulüpler Kupası) kapsamında 30, UEFA Avrupa Ligi (UEFA Kupası) kapsamında 93, Avrupa Kupa Galipleri Kupası kapsamında 12, UEFA Intertoto Kupası kapsamında 8 ve UEFA Avrupa Konferans Ligi kapsamında 6 karşılaşma oynadı.

Trabzonspor, Ruzomberok maçıyla yeni bir Avrupa serüvenine daha başlıyor ve taraftarlarına yeni bir zafer yaşatmayı hedefliyor.

Muhabir: BİROL SANCAK