Feyyaz Uçar’ın maç öncesinde Trabzonspor-Beşiktaş mücadelesinin derbi olmadığını savunmasına tepki gösteren Serdar Bali, Uçar’a sert sözlerle yüklendi.

Çaykur Rizespor’un Patronu, Hataları Oyuncularına Görüntülü Olarak İzlettiriyor Çaykur Rizespor’un Patronu, Hataları Oyuncularına Görüntülü Olarak İzlettiriyor

Bali, "Feyyaz sen bu milletten daha mı akıllısın! Trabzonspor, Olimpiyat Stadı'na 70 bin kişiyi doldurabilecek kadar büyük bir takım. ‘Bu bir derbi değildir’ dedin de ne oldu? Ne ukalalık yaptın! Sen temiz bir çocuktun. Yakıştı mı sana?" dedi.


"NE AĞLIYORSUN LAN MAÇTAN SONRA!"
Maç sonrasında Feyyaz Uçar’ın, Beşiktaşlı oyuncu Rafa Silva için "Koruma altına almamız gerekiyor" açıklamasına da tepki gösteren Bali, Uçar’ın bu sözlerini sert bir şekilde eleştirdi. Bali, "Maradona'yı, Messi'yi koruma altına mı aldılar? Sen ne diyorsun oğlum ya! Masuaku'nun bastığı futbolcuya biz yatırım yapmadık mı? Ağlamak Beşiktaş’a yakışmaz. Ne ağlıyorsun lan maçtan sonra! Sizin de gerçekten ağlayacak günleriniz gelecek, siz merak etmeyin." ifadelerini kullandı.

Muhabir: AYŞE SANCAK