Son olarak deneyimli savunma oyuncusu Stefan Savic'i kadrosuna katan Trabzonspor, şimdi de forvet bölgesine takviye yapmak için çalışmalara hız verdi. Gündemdeki isim ise eski BeşiktaşWout Weghorst.

Weghorst'u İkna Çalışmaları Hızlandı

Sebat Gençlik bu sezon işi Play-Off’a bırakmak istemiyor Sebat Gençlik bu sezon işi Play-Off’a bırakmak istemiyor

Paul Onuachu için Southampton'a 7 milyon euro resmi teklif yapan ve İngiliz ekibinden yanıt bekleyen Trabzonspor, Play Spor'un haberine göre, bir başka aday olan Wout Weghorst’u da kadrosuna katmak için ikna çalışmalarını hızlandırdı.

Burnley ile Bonservis Pazarlıkları

Championship ekibi Burnley ile Weghorst'un bonservisini almak için görüşmelerini sürdüren Trabzonspor, en kısa sürede olumlu veya olumsuz bir cevap almayı hedefliyor.

EURO 2024 Performansı

Hollanda Milli Takımı ile 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda yarı final oynama başarısı gösteren 1.97 boyundaki golcü, sergilediği futbolla beğenileri kazandı.

Beşiktaş'taki Performansı

Bir dönem Beşiktaş forması da giyen Weghorst, 2022-2023 sezonunun başında Beşiktaş'a kiralık olarak imza atmış ve siyah-beyazlı takımla çıktığı 18 maçta 9 gol ve 4 asist ile mücadele etmişti. Daha sonra ise İngiliz devi Manchester United'ın yolunu tutmuştu.

Kariyerinde 184 Gol

Kariyeri boyunca 487 resmi maça çıkan başarılı futbolcu, 184 kez ağları sarsmayı başardı ve 60 kez de takım arkadaşlarına gol pası verdi. Piyasa değeri 6 milyon euro olan 31 yaşındaki Weghorst, Trabzonspor'un forvet hattında önemli bir katkı sağlayabilecek potansiyele sahip.

Trabzonspor, Weghorst'u ikna ederek transfer sürecini olumlu sonuçlandırmak için tüm gücüyle çalışıyor. Bordo-mavili taraftarlar, başarılı golcünün Trabzonspor formasıyla sahaya çıkmasını heyecanla bekliyor.

Kaynak: ENSONHABER