Trabzonspor'un Louza Hamlesi! 6 Kulüp Daha Devrede

Fransa basınında çıkan haberlere göre, Trabzonspor Watford’un oyuncusu İmran Louza'ya talip oldu. Louza'nın Watford ile 2028 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor ve geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını Lorient’te kiralık olarak geçirdi. Fransız spor gazetesi L’Equipe'in haberine göre, Louza'nın peşinde üç Fransız kulübü var.

Imrân Louza - Player profile 24/25 | Transfermarkt

Trabzonspor ve PAOK da Louza için Watford'a teklif sunan kulüpler arasında yer alıyor. Her iki kulüp de satın alma opsiyonlu kiralama anlaşması önerdi ancak Louza, kariyerine Fransa'da devam etmeyi istiyor.

Imran LOUZA

Çaykur Rizespor’un Patronu, Hataları Oyuncularına Görüntülü Olarak İzlettiriyor Çaykur Rizespor’un Patronu, Hataları Oyuncularına Görüntülü Olarak İzlettiriyor

Eğer Ligue 1’e transfer görüşmeleri başarısız olursa, Louza’nın radarında La Liga da bulunuyor. Mallorca ve Espanyol da son haftalarda oyuncuyla ilgilendiklerini belirttiler.Louza’nın geleceği, önümüzdeki günlerde netlik kazanacak gibi görünüyor. Trabzonspor, bu transferde ne kadar başarılı olacak, merakla bekleniyor.

Muhabir: AYŞE SANCAK