Bordo-Mavililer Fenerbahçe'nin Kiralık Stoperine Kancayı Taktı
Şu anda Panathinaikos'ta kiralık olarak forma giyen 30 yaşındaki savunmacı için bordo-mavili yönetim harekete geçmeye hazırlanıyor.

Yerli Transfer Planı ve Yabancı Kuralı
Yabancı kuralı nedeniyle kadroya mutlaka yerli oyuncu katmak isteyen Trabzonspor yönetimi, Fenerbahçe'de gözden düşen Samet Akaydıntransfer listesine ekledi. Trabzonspor yönetimi, İstanbul ekibinin kapısını çalmaya hazırlanırken, Samet'in Trabzonlu olması transferde avantaj sağlayacak bir unsur olarak görülüyor.

Ziraat Türkiye Kupası Finali Öncesinde Uğurcan Çakır’a Duygusal Paylaşım; Hadi evlat... Ziraat Türkiye Kupası Finali Öncesinde Uğurcan Çakır’a Duygusal Paylaşım; Hadi evlat...

Abdullah Avcı'nın Onayı ve Resmi Girişimler
Teknik direktör Abdullah Avcı'nın da onay verdiği bu transfer için bordo-mavili kurmaylar, önümüzdeki günlerde resmi temaslara başlayacak. Trabzonspor, Akaydın'ı kadrosuna katarak savunmadaki yerli rotasyonunu güçlendirmeyi hedefliyor.

Samet Akaydın'ın Performansı
Bu sezon Panathinaikos'ta kiralık olarak forma giyen Samet Akaydın, toplamda 15 maçta 1073 dakika sahada kalırken, gol veya asist yapamadı. Ancak, savunmadaki istikrarı ve Trabzonlu olması nedeniyle bordo-mavili ekip için önemli bir transfer olarak değerlendiriliyor.

Muhabir: AYŞE SANCAK