Trabzonspor’un Yeni Forveti 18 Milyon Euro Değeriyle Süper Lig’in En Değerli 9. Oyuncusu! Trabzonspor’un Yeni Forveti 18 Milyon Euro Değeriyle Süper Lig’in En Değerli 9. Oyuncusu!

Başkan Ertuğrul Doğan'ın Hedefinde Büyük İsimler

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Paul Onuachu dışında dünyaca ünlü bir forvetle ilgilendiklerini açıkladı. Bu süreçte Divock Origi ve Wout Weghorst gibi isimler ön plana çıktı. Ancak Almanya'dan gelen sürpriz bir iddiaya göre Trabzonspor, Choupo-Moting ile de temas kurdu.

Bad news for Tuchel: Choupo-Moting to miss Man City clash

Choupo-Moting ile Görüşme

Alman basınında yer alan haberlere göre, Trabzonspor, Bayern Münih ile sözleşmesi sona eren Eric-Maxim Choupo-Moting'in menajeriyle bir görüşme gerçekleştirdi ve oyuncuya resmi bir teklif sundu. Bu görüşmelerde, Kamerunlu golcünün babası Just Choupo-Moting de yer aldı. Ayrıca, daha önce Mainz ile yapılan görüşmelerdeki süreç hakkında bilgi alındı ve Alman ekibinden çok daha yüksek bir teklif sunulabileceği iletildi.

FC Bayern: Zukunft von Eric Maxim Choupo-Moting in München weiter ungewiss  | Fußball News | Sky Sport

Song'dan Destek Alındı

Trabzonspor yönetimi, Choupo-Moting transferi için Kamerun Milli Takımı'nın eski stoperi ve Trabzonspor forması giymiş Rigobert Song'dan da destek aldı. Song'un, Choupo-Moting'e Trabzonspor hakkında olumlu referanslar verdiği ve transfer sürecinde yardımcı olduğu belirtildi.

Two words to make Manchester United run a mile from Eric Choupo-Moting

Trabzonspor taraftarları, bu transferin gerçekleşmesini büyük bir heyecanla bekliyor. Eric-Maxim Choupo-Moting'in transferi, Bordo-Mavili kulübün hücum gücünü önemli ölçüde artırabilir.

Muhabir: AYŞE SANCAK