AHMET BU YARIŞTA ‘BEN DE VARIM’ DEDİ

Trabzonspor'da Sevindiren Haber! Nwakaeme Ve Vısca Takıma Döndü Trabzonspor'da Sevindiren Haber! Nwakaeme Ve Vısca Takıma Döndü

Sezon öncesi hazırlık kampını Macaristan’ın Szeged şehrinde sürdüren Trabzonspor kamp çalışmalarını tamamlayarak bugün Trabzon’a dönüyor. Bordo-mavili takımın 13 gün süren kamp çalışmaları yoğun program ve yüksek tempoyla gerçekleştirilirken oyuncuların hem performansları hem de ortaya koydukları görüntü teknik ekibin de yüzünü güldürdü. Kaptan Uğurcan Çakır’ın milli takım kampında yer almasından dolayı katılamadığı Szeged kampında Muhammet Taha Tepe, Onuralp Çevikkan ile Ahmet Doğan Yıldırım kampa dahil olan kaleciler oldu.

ALKIŞLARI TOPLADI

Kamp süresince gerçekleştirilen antrenmanlarda kalecilerin performansı beğeni toplarken U19 takımının genç ismi Ahmet Doğan Yıldırım ise kamp boyunca adeta ‘Ben de bu yarışın içinde varım’ dedi. Kampın ikinci bölümünde özellikle çift kale maçları ve turnuvanın yanı sıra antrenman sonlarında yapılan şut çalışmalarında kaleye geçen genç isim yaptığı kurtarışlar ve performansıyla hocalarının da dikkatini çekti. Maç sonu yapılan çalışmalarda oldukça başarılı bir performans sergileyen Ahmet Doğan Yıldırım’ın bu başarısı hocaları ve takım arkadaşlarının da alkışlarıyla karşılık buldu.

GELECEK ADINA UMUT VERDİ

Henüz 17 yaşında olan genç kaleci Ahmet Doğan Yıldırım kampta takım arkadaşlarıyla adaptasyonu, antrenmanlardaki hırslı ve istekli görüntüsü ise gelecek adına da umut verdi. Trabzonspor kalesinin emin ellerde olacağı mesajını veren kaleci performansları en çok Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın ve ekibinin yüzünü güldürdü Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın kamp çalışmaları kapsamında basın mensuplarıyla buluşmasında kalecilere yönelik övgü dolu sözler sarf etmiş ve her birinin ayrı birer yetenek olduğunu ifade etmişti. 

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN