Paul Onuachu Her Geçen Gün Trabzonspor’a Yaklaşıyor!

Trabzonspor’un transfer gündeminin en tepesinde yer alan Nijeryalı forvet Paul Onuachu konusunda yaşanan gelişmeler, oyuncuyu her geçen gün Bordo-Mavili kulübe yaklaştırıyor. Trabzonspor’da forma giymek istediğini defalarca tekrarlayan ve kendisine kolaylık sağlanmasını isteyen yıldız forvet, sonunda Southampton kulübü tarafından kadro dışı bırakılmıştı.

Paul Onuachu Süper Lig'e Trabzonspor'dan farklı bir formayla dönüyor |  Goal.com Türkçe

Uğurcan Çakır, Beşiktaş Maçındaki Performansıyla Yıldızlaştı Uğurcan Çakır, Beşiktaş Maçındaki Performansıyla Yıldızlaştı

TEKLİF ARTTI

Onuachu’yu satın alma opsiyonuyla kiralamak isteyen Trabzonspor, bu transfer için 6 milyon Euro’nun üzerine çıktı. Ayrıca Trabzonspor kurmayları, Göztepe’ye de Fountas ve Kerem Şen dışında Yunan orta saha oyuncusu Kourbelis’i vermeyi teklif etti. Onuachu’ya başka kulüplerden teklif olmaması da Bordo-Mavililerin elini güçlendirirken, bu transferin kısa zamanda sonuçlanabileceği umudunu artırdı.

Paul Onuachu - Oyuncu profili 24/25 | Transfermarkt

Trabzonspor taraftarları, Paul Onuachu transferinin bir an önce tamamlanmasını heyecanla bekliyor. Bordo-Mavili kulüp, bu önemli transferle kadrosunu daha da güçlendirmeyi hedefliyor.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU