Trabzonspor'un gündeminde Paul Onuachu yer alıyor. Temmuz ayının ortalarına gelinmesiyle birlikte yönetim, "ya herro, ya merro" diyerek şartlarını sonuna kadar zorladı. Nisan ayında yapılan teklif tekrarlandı ve detayları şu şekilde açıklandı:
Trabzonspor'da Paul Onuachu üzüntüsü! 6 kritik maçı kaçırabilir | Türkiye  Gazetesi

  • 6 milyon euro garanti para: İki taksitte, iki yıl içinde 3'er milyon euro'luk ödemelerle.
    Trabzonspor'un golcüsü Onuachu: Burada olmak gerçekten harika - Başkent -  Ankara'nın Gazetesi

  • Bonuslar: Zamana yayılarak toplamda 6 milyon euro'yu bulacak şekilde eklenmiş.

Southampton, o dönemde Trabzonspor'a olumsuz cevap vermişti ancak süreç içinde beklediği teklifi alamadı. Şu anda Trabzonspor'un teklifi dışında ellerinde resmi bir teklif bulunmuyor.

Paul Onuachu Trabzonspor'a hayat verdi

Bordo-mavili yönetim, İngiliz ekibine bu teklifin son olduğunu belirtti ve başka bir teklif olmayacağı uyarısında bulundu. Southampton'a bunun bir blöf olmadığı hissettirildi ve alternatifler işaret edildi.

Göztepe'nin ilk hedefi Paul Onuachu - Son Dakika Spor Haberleri | NTV  Spor&Skor

Trabzonspor'un bir başka avantajı ise Paul Onuachu'nun "Benim için Türkiye'den başka takımla görüşmeyin" talimatı oldu. Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş, Onuachu için hamle yapmıştı ancak Trabzonspor yönetimi bu transferde son noktayı koymaya kararlı.

Paul Onuachu'yu öve öve bitiremedi: 15-20 gol atacağını düşünüyorum -  Futbol Haberleri

Şenol Güneş’in Kanat Forvet İsteğine Rağmen Paul Onuachu Transferi Gündemde Şenol Güneş’in Kanat Forvet İsteğine Rağmen Paul Onuachu Transferi Gündemde

Trabzonspor yönetimi, bu teklifin ardından 'hayırlı olsun' demeye hazırlanıyor. Transfer sürecinin kısa süre içinde netleşmesi bekleniyor.

Muhabir: AYŞE SANCAK