Dragus, 12 Temmuz'da Macaristan Kampına Katılacak

Yapılan planlama doğrultusunda Denis Dragus, 12 Temmuz tarihinde Trabzonspor’un Szeged kasabasındaki kampa dahil olacak. İlk hazırlık maçını kaçıracak olan Dragus, ikinci hazırlık maçında ise takımla birlikte sahada olacak. Avrupa Şampiyonası’nda oynadığı için fiziksel anlamda bir eksikliği olmayan Dragus’un, forma rekabetinde kendisini öne çıkartmaya oldukça istekli olduğu belirtildi.

Trabzonspor, Denis Dragus ile sözleşme imzaladı - Spor - Türkiye Haberleri

Enis Bardhi Bir Puan Kazandırdı Enis Bardhi Bir Puan Kazandırdı

Transfer ve Kamp Süreci

Trabzonspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Macaristan’da kampa devam ediyor. Denis Dragus’un kampa katılmasıyla birlikte, Trabzonspor’un tam kadro olarak hazırlıklarına devam etmesi bekleniyor. Dragus, Avrupa Şampiyonası’nda sergilediği performansla dikkat çekerken, Trabzonspor’a katılacağı tarih merakla bekleniyordu.

Florin Manea, despre Denis Drăguș: "Îmi pare rău că l-am semnat înainte de  EURO" - Realitatea Sportiva

Dragus'un Performansı ve Hedefleri

Denis Dragus, Avrupa Şampiyonası’nda Romanya milli takımı ile mücadele etmiş ve turnuva boyunca dikkat çeken bir performans sergilemişti. Trabzonspor’un yeni sezon öncesi en önemli transferlerinden biri olarak görülen Dragus, bordo-mavili formayla göstereceği performansla takımına katkı sağlamayı hedefliyor. Forma rekabetinde öne çıkmak isteyen Dragus, fiziksel olarak hazır durumda.

Denis Dragus, Gaziantep FK'da - Gaziantep FK Haberleri

Trabzonspor taraftarları, Denis Dragus’un takıma katılmasıyla birlikte yeni sezon öncesi umutlarını artırmış durumda. Rumen golcünün 12 Temmuz'da Macaristan kampına katılması, Trabzonspor’un hazırlıklarını tam kadro sürdürmesi açısından büyük önem taşıyor. Dragus’un, takımın başarısı için önemli bir rol üstlenmesi bekleniyor.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN