Trabzonspor, bu sezon Süper Lig’de oynadığı 8 maçta 6 beraberlik ve 2 galibiyet alarak yenilgisiz yoluna devam ediyor. Ancak galibiyetlerinin tamamını Papara Park’ta elde eden Karadeniz ekibi, deplasmanda henüz 3 puan sevinci yaşayamadı. Fırtına, cumartesi günü Göztepe ile İzmir’de karşı karşıya gelerek deplasmandaki galibiyet özlemine son vermek istiyor.

Dış sahada oynadığı 4 maçta yalnızca 1 gol atan ve kalesinde 1 gol gören Trabzonspor, 3 karşılaşmadan 0-0'lık eşitlikle ayrıldı. Bu kısır sonuçlara rağmen takımda moraller yüksek. Teknik ekip, Göztepe maçının hazırlıklarına bir günlük aradan sonra bugün yapacağı antrenmanla devam edecek.

Türkiye Trabzonlu Teknik Adamı Konuşuyor! Önünde Kimse Duramıyor Türkiye Trabzonlu Teknik Adamı Konuşuyor! Önünde Kimse Duramıyor

Simon Banza, son iki maçta attığı 3 golle takımın hücum hattına dinamizm kazandırsa da son oynanan Başakşehir maçında gol bulamamıştı. Demokratik Kongolu yıldız, Göztepe karşısında gol yollarında yeniden etkili olmayı hedefliyor. Trabzonspor, 3 puanı alarak zirve yarışına yaklaşmayı ve deplasmanlardaki kötü gidişata dur demeyi amaçlıyor.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN