Gaziantep adına güzel bir ilk yarı geçti. Ancak, Abdullah hoca soyunma odasında futbolcularına yaptığı konuşma ile onları motive etti ve ikinci yarıda bambaşka bir Trabzonspor izledik. Bordo-Mavili takımımız öyle bir saldırdı ki, Gaziantepli oyuncular neye uğradıklarını şaşırdılar.

Trabzonspor'un ikinci yarıdaki performansı aradığımız zevki ve heyecanı verdi. Baskılı futbol ile birlikte gol atma konusundaki kararlılıkları bizi umutlandırdı. Özellikle dev forvet oyuncusu Onuachu'nun performansı ağızları açık bıraktı. Umut Güneş ve Trezeguet'nin oyuna girişi ise oyunun kaderini değiştirdi.

Trabzonspor'da Orta Saha ve Kanatlarda Değişim Rüzgarı. Başakşehir Maçı Öncesi Yeni Kadro Planlaması Trabzonspor'da Orta Saha ve Kanatlarda Değişim Rüzgarı. Başakşehir Maçı Öncesi Yeni Kadro Planlaması

Onuachu, önüne gelen pozisyonları gole çevirerek bizi mutlu etti. Sonuç olarak, rahat bir ikinci yarı izledik ve muhteşem bir galibiyet elde ettik. Bütün takımı ve teknik ekibi tebrik ediyorum. Aynı başarıyı Ziraat Türkiye Kupası'nda da bekliyoruz. Haydi Trabzonspor, o kupayı Trabzon'a getir. Bizlere de bu yakışır.
TAKA/BİROL SANCAK

Editör: Birol Sancak