Trendyol Süper Lig'in 3. hafta erteleme maçında Trabzonspor, evinde Kayserispor’u ağırlıyor. Sezonun ilk galibiyetini almak isteyen bordo-mavililer, teknik direktör Şenol Güneş'in yönetiminde 3 puan hedefliyor. Beşiktaş karşısında 80 dakika 10 kişi oynayan Trabzonspor, o mücadeleden bir puan çıkarmıştı. Güneş, geldiği günden beri hücum futbolunu aşılayarak takımını agresif bir oyun anlayışına hazırladı.

Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Turgut, Ghezzal Transferi Hakkında Konuştu Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Turgut, Ghezzal Transferi Hakkında Konuştu

Tecrübeli teknik adam, kariyeri boyunca Süper Lig'de en çok puan toplayan teknik direktör olarak dikkat çekiyor. Güneş, 605 maçta 1141 puan toplayarak zirvede yer alıyor. Galatasaray’ın efsane hocası Fatih Terim ise 476 maçta 955 puanla ikinci sırada bulunuyor.

Trabzonspor’da Eksikler Dikkat Çekiyor

Yeni transferler Banza, Serdar Saatçi ve Cham bu maçta forma giyemeyecek. Ayrıca Beşiktaş derbisinde kırmızı kart gören Vişça, sakatlıkları devam eden Enis Destan ve Hüseyin Türkmen de kadroda yer almıyor.

Öne Çıkan İsimler

Beşiktaş derbisinde Trabzonspor’un golünü atan Okay Yokuşlu, Kayserispor karşısında da gol arayacak. Ayrıca Beşiktaş maçında iyi bir performans gösteren kaleci Uğurcan Çakır, bu maçta da Trabzonspor’un en büyük kozlarından biri olacak.

Muhtemel 11'ler:

Trabzonspor: Uğurcan, Malheiro, Denswil, Batagov, Eren, Mendy, Okay, Bardhi, Ozan, Orsic, Draguş

Kayserispor: Bilal, Gökhan, Jeanvier, Arif, Carole, Kartal, Bourabia, Mehmet, Morte, Ramazan, Cardoso

Trabzonspor: Kayserispor karşısında sezonun ilk galibiyetini alarak moral bulmak istiyor.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN