Karşılaşmanın henüz 17. dakikasında sağ kanattan gelişen Szeged atağında yapılan ortada Aron Borveto’nun kafa vuruşu direğe de çarparak filelerle buluştu ve ev sahibi takım 1-0 öne geçti. Bordo-Mavili ekip bu gole Orsic ile karşılık vermeye çok yaklaştı. Ancak Hırvat oyuncunun çaprazdan vuruşu direğin yanından auta gitti.

Sonucu Belirleyen Goller

Teknik direktör Abdullah Avcı, müsabakanın ikinci yarısına tamamen farklı bir 11 ile çıktı. Skorda eşitliği sağlama adına ikinci yarıda daha atak futbol oynamaya çalışan Bordo-Mavili ekip, aradığı golü 83. dakikada Umut Bozok ile buldu ve skor 1-1 oldu. 90+2’de Trezeguet’nin attığı golle Trabzonspor 2-1’lik üstünlüğü yakaladı. Müsabaka bu sonuçla Trabzonspor’un üstünlüğü ile sona erdi. Bordo-Mavili ekip, kamptaki ikinci hazırlık maçını Cumartesi günü Sırp ekibi Zeleznicar Pancevo ile oynayacak. Karşılaşma TSİ 18.30’da başlayacak.


STAT: Szeged

HAKEMLER: Bence Hanyecz*, Roland Zahorecz, Oliver Szabolcs Fuhasz*

Uğurcan Çakır, Beşiktaş Maçındaki Performansıyla Yıldızlaştı Uğurcan Çakır, Beşiktaş Maçındaki Performansıyla Yıldızlaştı

TRABZONSPOR: Taha Tepe** (Dk. 46 Onuralp*), Serkan Asan* (Dk. 46 Salih*), Ali Şahin* (Dk. 46 Baniya*), Denswil* (Dk. 46 Arif Boşluk*), Barisic* (Dk. 46 Eren Elmalı**), Lundstarm* (Dk. 46 Mendy*), Kerem Şen* (Dk. 46 Umut Güneş*), Ozan Tufan* (Dk. 46 Bardhi*), Visca* (Dk. 46 Cihan Çanak**), Orsic* (Dk. 46 Trezeguet**), Enis Destan* (Dk. 46 Umut Bozok***)

SZEGED CSANAD: Takacs*, Könczey, Szilagyi* (Dk. 74 Suteri*), Hevath* (Dk. 69 Danilo*), Toth* (Dk. 74 Magyar*), Harish, Markvart, Varga* (Dk. 63 Mohos*), Gajdos, Oliver, Borvetö*

GOLLER: Dk.17 Borvetö (Szeged Csanad), Dk. 83 Umut Bozok, Dk.90+2 Trezeguet (Trabzonspor)

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN