Onuachu'yu Kadroda Tutmak İçin Plan

Trabzonspor, performansından memnun kaldığı Paul Onuachu'yu Southampton'dan kalıcı olarak kadrosuna katmak istiyor. Karadeniz ekibinin Southampton ile devam eden görüşmeleri hakkında dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı.

A1Cbe866 B033 436D A818 D1Da792A45E3

Orsic Taktiği ve Göztepe Hamlesi

Sports Nation'un haberine göre, Onuachu'yu takımda tutmak isteyen Trabzonspor, Southampton ile yapılan anlaşmaya ek olarak, Southampton ile bağlantısı olan Göztepe'ye oyuncu teklif etmeyi düşünüyor.

Trabzonspor'un Eski Yıldızı Sörloth'dan Real Madrid'e Karşı Müthiş Performans Trabzonspor'un Eski Yıldızı Sörloth'dan Real Madrid'e Karşı Müthiş Performans

Geçtiğimiz sezon Trabzonspor, 17 milyon TL bonservis ve şampiyonluk bonusuyla Bursaspor'dan transfer ettiği Taha Altıkardeş'i, Southampton'dan transfer edilen Mislav Orsic'in yüksek maliyetini düşürmek adına aynı şirketin yönettiği Göztepe'ye göndermişti. Anlaşma kapsamında Taha'nın sözleşmesi feshedilerek bedelsiz olarak İzmir ekibine verildi.

Altıkardeş Anlaşmasının Detayları

Taha Altıkardeş için yapılan anlaşmaya yüzde 20 pay ve ön alım hakkı maddesi eklendi. Trabzonspor'un Paul Onuachu transferinde hangi oyuncu ya da oyuncuları kullanacağı ise henüz belirtilmedi.

Muhabir: AYŞE SANCAK