Ziraat Türkiye Kupasında daha önce 16 kez final oynayıp 9 kez şampiyonluk sevinci yaşayan Trabzonspor, kötü geçen bu sezonu kupa şampiyonluğu ile kapatmak istiyor. Ligde son oynanan ve 1-1 sona eren Göztepe maçında kaybedilen 2 puandan ötürü bozulan moralleri düzeltme adına Çarşamba günü Bodrumspor ile oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinin telafisi yok. Bunun bilincinde olan Fırtına kenetlenmiş durumda.

Trabzonspor Asbaşkanı Kafkas’tan Hakem Tepkisi: “Zorbay Küçük Ama Trabzonspor Çok Büyük” Trabzonspor Asbaşkanı Kafkas’tan Hakem Tepkisi: “Zorbay Küçük Ama Trabzonspor Çok Büyük”

Taraftarların Bodrum maçına büyük ilgi göstermesi bekleniyor. Taraftarların, son Göztepe maçının aksine Bodrum maçında daha coşkulu tezahüratlarla takıma destek olması bekleniyor. Teknik adam Fatih Tekke, Göztepe maçı sonrası “Taraftardan beklediğimi alamadım. Motivasyonumuzu düşürdüler” serzenişinde bulunmuştu.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA