Onuachu'nun Geleceği Merak Konusu

Geçtiğimiz sezon Trabzonspor forması altında sergilediği başarılı performansla hem Trabzonsporlu taraftarların hem de diğer futbolseverlerin beğenisini kazanan Onuachu'nun geleceği merakla bekleniyor. 29 yaşındaki futbolcu, bordo-mavili forma altında 25 maçta 17 gol ve 4 asistlik performans sergilemişti.

Yeni Sezon Planlamasında Yer Bulamayan Teklic, Erzurumspor Yolcusu Yeni Sezon Planlamasında Yer Bulamayan Teklic, Erzurumspor Yolcusu

Beşiktaş, Paul Onuachu için kesenin ağzını açtı: Göztepe'ye üç oyuncu -  Sözcü

Southampton ile Pazarlıklar Devam Ediyor

Trabzonspor, Onuachu'nun kulübü Southampton ile uzun süredir pazarlıklarını sürdürüyor. Bordo-mavililerin, geçtiğimiz günlerde yaptığı teklifin ardından transfer için bekleme kararı aldığı ifade edildi. Ayrıca, Trabzonspor'un Onuachu transferi için Göztepe kulübüne, biri bonservisi ile biri kiralık olarak oyuncu teklif ettiği öğrenildi.

Paul Onuachu'nun büyük üzüntüsü - Trabzonspor (TS) Haberleri - Spor

Transfer Sürecinde Bekleyiş

Oyuncunun transfer sürecinin yakın zamanda netlik kazanması bekleniyor. Trabzonspor'un, Onuachu transferinde attığı bu adım, transfer çalışmalarında nasıl bir yol izleneceği konusunda merak uyandırıyor. Onuachu'nun İngiliz ekibi Southampton ile Haziran 2026'ya kadar kontratı bulunuyor.

Trabzonspor'un bu transfer hamlesi, takımın hücum hattını güçlendirme amacı taşıyor. Transfer sürecinin nasıl sonuçlanacağı ise taraftarlar tarafından merakla bekleniyor.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN