Abdullah Avcı'nın Israrı

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Stefan Savic’i özellikle kadrosunda görmek istiyor. Hem gençlere örnek olacak hem de lider stoper özelliklerini taşıyan Savic için Trabzonspor yöneticileri transferde ısrarcı. Bu isimle alakalı çok önemli gelişmeler yaşanıyor. Oyuncu ve kulüp arasında teklifler gidip geliyor ve önümüzdeki hafta bu transferin netleşmesi bekleniyor.

Trabzonspor’un Efsane Başkanı Şamil Ekinci Hayatını Kaybetti Trabzonspor’un Efsane Başkanı Şamil Ekinci Hayatını Kaybetti

Transferde Stefan Savic Bombası! Trabzonspor'a Önerildi - Trabzon Haber -  Trabzon Son dakika Haber

Stefan Savic'in Kariyer Performansı

Atletico Madrid formasıyla 297 maça çıkan Stefan Savic, 3 gol ve 3 asistlik skor katkısı sağladı. 33 yaşındaki tecrübeli stoper, kariyerinde toplam 478 maçta 10 gol ve 7 asistlik performans sergiledi.

Fenerbahçe ve Beşiktaş istemişti! Stefan Savic bakın hangi takımı seçti

Trabzonspor, Stefan Savic transferini gerçekleştirerek savunma hattını güçlendirmek istiyor. Taraftarlar, bu transferin gerçekleşmesi halinde takımın defansif anlamda büyük bir kazanç sağlayacağını düşünüyor. Önümüzdeki hafta, bu önemli transferin netleşmesi bekleniyor ve Trabzonspor camiası, gelişmeleri yakından takip ediyor.

Muhabir: AYŞE SANCAK