ANLAŞMA SAĞLANDI

Sağ stoper eksiğini Savic ile tamamlayan Trabzonspor, Fanatik'te yer alan habere göre, sol stoper bölgesi için bir süredir görüşmelerini sürdürdüğü Watford forması giyen Wesley Hoedt ile anlaştı. İlk etapta oyuncusunu satmak istemeyen Watford, Hoedt'in bir yıllık sözleşmesi kaldığı için Trabzonspor ile pazarlık masasına oturdu. Championship ekibi, 3 milyon euro bonservis bedeli talep ederken, Trabzonspor teklifi 1.2 milyon euro olarak sunmuş fakat bu teklif İngiliz ekibi tarafından kabul edilmemişti.

Trabzonspor Wesley Hoedt transferini bitiriyor! - Kuzey Ekspres

YENİ TEKLİFE SICAK BAKTI

Savic ile anlaşma sağlayan Bordo-mavililerin teklifi 1.5 milyon euroya çıkardığı ve oyuncu ile kulübü ile anlaşma sağladığı öne sürüldü. Hoedt, geçtiğimiz sezon Championship'in en iyi 11'ine seçilmiş, 44 maçta forma giyerek 3 gol ve 3 asist yapmıştı.

GEÇEN SEZONUN YILDIZI

1.93 boyundaki stoper, Watford ile bir yıllık daha sözleşmesi bulunmasına rağmen Trabzonspor'un teklifine sıcak baktı. Kariyeri boyunca Hollanda Milli Takımı'nda 6 kez forma giyen Hoedt'in piyasa değeri 2.2 milyon euro. 2018 yılında piyasa değeri 15 milyon euro olan Hoedt, top kesme, kafa isabeti, defansif farkındalık ve fiziksel anlamda üst düzey bir futbolcu olarak biliniyor.

SON DAKİKA TRABZONSPOR HABERİ: Wesley Hoedt tamam - Son Dakika Spor  Haberleri

TRANSFER ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Şenol Güneş’in Kanat Forvet İsteğine Rağmen Paul Onuachu Transferi Gündemde Şenol Güneş’in Kanat Forvet İsteğine Rağmen Paul Onuachu Transferi Gündemde

Trabzonspor, yeni sezona güçlü bir kadro ile girmek için transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Wesley Hoedt'in transferinin hafta içinde sonuçlandırılması hedefleniyor. Bordo-mavililer, bu transferle savunma hattını daha da güçlendirmeyi planlıyor.

Trabzonspor taraftarları, yapılacak yeni transferlerle takımın başarısını artırmayı hedefliyor. Hoedt'in transferi, Bordo-mavililerin savunma hattına önemli bir katkı sağlayacak gibi görünüyor. Taraftarlar, yeni sezonda güçlü bir Trabzonspor izlemek için sabırsızlanıyor.

Muhabir: AYŞE SANCAK