Trabzonspor, Efsane Başkan Şamil Ekinci’yi Kayserispor Maçında Andı Trabzonspor, Efsane Başkan Şamil Ekinci’yi Kayserispor Maçında Andı

Trabzonspor geçen yıl ki en büyük sıkıntıları Orta sahadan çekti. Bazı yorumcular Trabzonspor yönetimine yol gösterirken, örnekleme yapıp ‘Orta saha çok kırılgan bu iş Berat’la olacak iş değil. Trabzonspor’a Ünal Karaman gibi, Şifo Mehmet gibi Oğuz Çetin gibi delip gidecek oyuncular lazım’ değerlendirmesini yaptılar.
Trabzonspor geçen yıl hücumda başarılı olsa da orta sahada etkinliğini bir türlü artıramadı ve birçok maçtan da bu yüzden mağlup ayrıldı.
Ozan Tufan "hat-trick" yaptı Hull City kazandı - Son Dakika Haberleri
Trabzonspor yönetimi bu yıl ilk olarak orta sahaya oyuncu bakmaya başladı. Öncelikle Lustram ile  anlaşan Trabzonspor ardından da bu oyuncunun yanına Ozan Tufan’ı ekledi.
Hull City takımında geride kalan sezon 10 gollük bir performans gösteren Ozan Tufan orta sahadan hucüma çıkışları ile Trabzonspor’a ciddi katkı sağlayacak.

TRANSFER HABERİ: Ozan Tufan Süper Lig'e dönüyor! İşte yeni adresi - Aspor
Ozan Tufan’ın transfer edildiğini TAKA gazetesinden öğrenen taraftarlar, ‘Trabzonspor’a çok yararlı olur. Güzel bir tercih. Biraz geç oldu ama iyi bir transfer oldu’ dediler.
Trabzonspor Ozan Tufan’ı Bursaspor’da iken almak istemiş ve bu transfer bir türlü gerçekleşmemiş ve Fenerbahçe devreye girerek oyuncuya imza attırmıştı.

Muhabir: BİROL SANCAK