Şenol Güneş’in Kanat Forvet İsteğine Rağmen Paul Onuachu Transferi Gündemde Şenol Güneş’in Kanat Forvet İsteğine Rağmen Paul Onuachu Transferi Gündemde

Onuachu, farklı teklifleri geri çevirerek Trabzon'da kalmak istediğini sosyal medya üzerinden de paylaştı. Trabzonspor logosuyla süslenmiş bir pasta ile poz veren Onuachu, bu paylaşımıyla taraftarların büyük ilgisini çekti. Nijeryalı golcü, Trabzonspor'un taraftarlarının sevgisini kazanmış durumda. Geçtiğimiz sezon attığı gollerle takımın önemli bir gol silahı haline gelen Onuachu'nun kalıcı olarak kadroya katılması, teknik direktör ve yönetim tarafından da büyük önem taşıyor.

Kulüp yetkilileri, transfer sürecinde son aşamalara gelinirken taraftarların sabırsızlıkla beklediği resmi açıklamayı yapmak için çalışmalarını sürdürüyor. Onuachu'nun Trabzonspor'da kalması durumunda, takımın hücum hattında güçlü bir opsiyon daha olacak ve gelecek sezon için büyük umutlar bağlanacak. Transferin netleşmesiyle birlikte, Onuachu'nun performansı ve takıma katkısıyla ilgili beklentiler de artacak ve taraftarlar yeni sezon öncesi büyük heyecan yaşayacak.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN