Trabzonspor’da; Şenol Güneş Oyuncularına Hedefi Gösterdi! Trabzonspor’da; Şenol Güneş Oyuncularına Hedefi Gösterdi!

ATAK ÇOK GOL YOK!

UEFA   Avrupa Ligi  2. Ön Eleme turu ilk maçında daplasmanda karşılaştığı Slovakya temsilcisi Ruzemberok’u 2-0 mağlup ederek tur için büyük avantaj yakalayan Trabzonspor  bu maçın rövanşında  Papara Parkta  çoşkulu taraftarı karşısına farklı fgelibieyetin yanında güzel bir futbol için çıktı. Bu yarıda topa daha çok sahip  rakuip kalede daha çok gözüken  Bordo-Mavililer bitirici noktalarda ektkisiz kalıp özellikle Trezeguet ile girdiği pozisyonları değermlendiremedi. Mısırlı oyuncu 23’üncü dakikada Visca’nın  sağ kanattan taşıdığı topu altıpastan  kaleci  Fruhwald’a nişanlarken bu mutlak fırsatı da değerlendiremezken konuk ekibin 35. dakikada Hladik ile yakaladığı mutlak pozisyonda gole izin vermeyen  Uğurcan Çakır,  takımının yenik duruma düşmesine izin vermedi ve  ilk 45 dakika 0-0 eşitlikle sonuçlandı.
 
DRAGUS SİFTAH YAPTI

İkinci yarıya da daha atak  başlayan Trabzonspor 54. dakikada  mutlak bir golden oldu.Bu dakikada Trezeguet’in pasında topla buluşan Draguş topu  6 pastan yandan auta gönderdi.  Ancak aynı oyuncu  66. dakada Visca’nın sağden gönderdiği tohpu geliyşene şutlayarak  hem Trabzonspor’u 1-0 öne geçirdi hem de Bıordo-mavili forma altında siftan yaptı.Yenik duruma düşen  Ruzembeerok ataklarını sıklaştırırken bu dakikalarda sahneye yine Uğurcan çıkıp gole izin vermedi. Kalan dakigkalarda başka gol olmayınca Trabzonspor sahadan 1-0 galip ayrılarak 3. turada Austiuria Wien’ın rakibi oldu.

STAT: Papara Park

HAKEMLER: Nenad Minakovic**, Nikola Borovic**, Bosko Bozovic**

TRABZONSPOR: Uğurcan***,Pedro ***, Mendy***, Denswil**, Eren**,(Dk 84 Barisiç?) Lundstram***, Ozan** (Dk. 72 Bardhi**), Cihan**, (Dk r80 Enis Destan**),Visca***, Trezeguet***, ( Dk 80  Umut Güneş*) Draguş** (Dk. 72 Nwakaeme**)

RUZOMBEROK: Fruhwald**, Mojzis** (Dk. 56 Kösti*), Luteran** (Dk. 56 Mudry*), Lavrincik**, Hladik**, Gerec** (Dk. 71 Bod’a*), Tucny**, Gomola**, Gabriel**, Chrien** (Dk. 71 Chobot*), Maly**

GOLLER: Dk. 66 Draguş (Trabzonspor)

SARI KARTLAR: Cihan Çanak (Trabzonspor)

Muhabir: AYTEKİN AKAY