Trabzonspor Taraftarlarından Yoğun İlgi

Rodriguez’in serbest kalması, Trabzonspor taraftarlarını heyecanlandırdı. Yüzlerce bordo-mavili taraftar, sosyal medya üzerinden hem Trabzonspor yönetimine hem de Kolombiyalı futbolcuya mesajlar atıp paylaşımlarda bulundu. Yapılan yorumlarda, “Bize gel James. Türkiye’de futbolun başkentinde seni ağırlamaktan mutluluk duyacağız. Bu sezon hedefimiz şampiyonluk. Sezon sonunda o şampiyon kadroda seni de görmek istiyoruz” dediler.

En iyi günlerin hatırlatıcıları: James Rodríguez, Copa America'nın en iyi  oyuncusu seçildi - Free Press

Porto da Devrede

Öte yandan Porto kulübü de, James Rodriguez’e çağrı yaptı ve kendi formalarını giymesini istedi. 33 yaşında ve 1.80 boyunda olan Kolombiyalı 10 numara, sağ ve sol kanatlarda da görev yapabiliyor.

James Rodriguez'den Real Madrid açıklaması:Tekrarlanmayacak | Goal.com  Türkçe

Copa America’da Şov Yaptı

Kolombiya Milli Takımı’nın kaptanı James Rodriguez, 14 Temmuz’da finali yapılan Copa America’da en değerli oyunculardan biri olarak dikkatleri üzerine çekti. Kolombiya Milli Takımı’nın kaptanlığını yapan Rodriguez, 6 maçta forma giydi ve 1 gol 6 asistlik performans sergiledi. 33 yaşındaki Rodriguez, Bayern Münih, Real Madrid ve Porto gibi önemli takımların formasını giydi.

James Rodríguez

Şenol Güneş’in Felsefesi Trabzonspor’da Yeni Bir Dönemi Başlatıyor Şenol Güneş’in Felsefesi Trabzonspor’da Yeni Bir Dönemi Başlatıyor

Trabzonspor'un bu önemli transfer hamlesi, takımın kadrosunu güçlendirme yolunda atılan büyük bir adım olabilir. Taraftarların sosyal medya üzerinden gösterdiği yoğun ilgi, yönetimin bu transferi gerçekleştirmesi yönünde büyük bir baskı oluşturuyor. James Rodriguez'in hangi takımı seçeceği merakla bekleniyor.

Muhabir: AYŞE SANCAK