UĞURCAN-MEND-NWAKAME

Trabzonspor’da 3 oyuncu geri dönüyor Trabzonspor’da 3 oyuncu geri dönüyor


Son Kayserispor maçında 1 puanı kaleci Uğurcan, Mendy ve 35 yaşındaki Nwakame ile  kurtaran Bordo-Mavililere 4 milyon Euro lisans bedeli ile transfer edilen Draguş  60.dakikadan, oyundan çıktığı 81. dakikayla kadar yuhalandı.


Trabzonpor için bir hayal kırıklığı da savunmadaki Saviç oldu. Şenol Güneş’in forma verip sahaya sürdüğü Saviç Beşiktaş maçında olduğu gibi yine sakatlandı. Ve sakatlık pozisyonun hemen devamında Trabzonspor golü kalesinde gördü.


Trabzonspor’da şaşkınlığın bir diğer adı da Lustram. Taraftarların orta sahadan rakibi delip gidecek oyuncu talebini karşılamak için izlenen ve alınan Lustram skandalların en büyüğünü yaşattı.

BİLDİĞİMİZ İSİM


Bordo-Mavili taraftarları en fazla hayal kırıklığına uğratan da  Ozan Tufan oldu. Transfer döneminde Trabzonspor’a gelen Ozan Tufan, Abdullah Avcı ile form tutamadı. Şenol Güneş’in gelmesiyle Bursaspor’da birlikte çalışmaları sebebiyle yeni bir dönem başlatması beklenen Ozan Tufan  hiçbir varlık gösteremedi.


 

ORSİC VE CİHAN


Trabzonspor’a transfer  olduktan sonra bir yıllık sürede sakatlığı sebebiyle oynayamayan Orsiç, Avrupa maçındaki  görüntüsü ile Trabzonsporlulara umut vermişti. Ancak o da sakatlık sonrasında girdiği ürkekliği üzerinden atamadı. 
Abdulkadir Ömür’ün formasını giyen Cihan Çanak ise bir iki parladı ve istenilen seviyeye çıkamadı.
Şimdi Trabzonspor taraftarları sorumluyu arıyorlar.


Sorumlu kim?
1-Bu transferleri öneren menajerler mi?
2-Bu transferleri izleyen Scaut ekibi mi?
3-Yoksa bu isimleri transfer eden Başkan ve Yönetim mi?
Belli ki bu sorular Antep  maçının sonucuna göre daha  sık sorulacak.

Muhabir: BİROL SANCAK