SAVIC’İN KATKISI MERAKLA BEKLENİYOR

Uğurcan Çakır'dan Müthiş İstatistik! Takımını Ayakta Tutuyor Uğurcan Çakır'dan Müthiş İstatistik! Takımını Ayakta Tutuyor

Son iki sezondur savunma hattında istikrar yakalayamayan Trabzonspor, geçen yıl kalesinde 50’nin üzerinde gol gördü. Bu sezon Stefan Savic ile savunma hattını güçlendiren Bordo-Mavililer, Savic’in performansını Ruzomberok karşısında test etme fırsatı bulacak. Savic, bu maçta ilk kez Trabzonspor forması giymiş olacak ve takımının savunma güvenliğine katkı sağlaması bekleniyor.

SAVIC’İN TARİHİ ANI

Bu sezon ilk kez kendi evinde taraftarının karşısına çıkacak olan Trabzonspor’da, Savic de teknik direktör Abdullah Avcı tarafından süre verilmesi durumunda Bordo-Mavili formayı giyecek. Savic, imza töreninde taraftarının desteğini görmek için sabırsızlandığını belirtmişti.

Trabzonspor, Savic’in yanı sıra stoper bölgesine başka bir transfer daha yapmayı planlıyor ve bu konuda arayışlarını sürdürüyor. Savic’in bu maçtaki performansı, sezon öncesi hazırlıkların ne denli başarılı olduğunu gösterecek.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA