Saha sonuçlarının yanı sıra Trabzonspor’da sakat oyuncuların fazlalığı, teknik direktör Güneş’in işini daha da zorlaştırıyor. Milli maçlar nedeniyle liglere ara verildiği dönemde, Trabzonspor’dan 12 futbolcu kendi milli takımlarına katıldı. Uğurcan Çakır, Onuralp Çevikkan, Serdar Saatçı, Ali Şahin, Denswil, Eren Elmalı, Okay Yokuşlu, Enis Bardhi, Mislav Orsic, Denis Draguş, Poyraz Efe Yıldırım ve Simon Banza, ülkelerinin milli takım kamplarına katılan oyuncular arasında yer alıyor.

Sakat Oyuncuların Durumu

Bu oyuncuların yanı sıra, Trabzonspor'da sakatlıkları bulunan Stefan Savic, Umut Bozok, Cihan Çanak, Nwakaeme, Enis Destan, Ozan Tufan, Hüseyin Türkmen, Batagov ve Serkan Asan, antrenmanlara katılamayacak. Gelinen noktada milli arada teknik adam Güneş’in elinde yalnızca 10 oyuncu kalmış durumda. Muhammet Taha Tepe, Pedro Malheiro, Arif Boşluk, Borna Barisic, Lundstram, Salih Malkoçoğlu, Batista Mendy, Umut Güneş, Edin Visca ve Muhammed Cham ile birlikte Güneş, U19 takımından takviye yapma planları yapıyor.

A Milli Takım’a davet edilen Atakan Karazor hakkında flaş açıklama: “Masum olduğuna inanıyoruz” A Milli Takım’a davet edilen Atakan Karazor hakkında flaş açıklama: “Masum olduğuna inanıyoruz”

Tartışılan Sakatlıkların Nedenleri

Güneş, göreve geldikten sonra ikinci kez milli ara süreci yaşıyor ve ilk arada da benzer bir tablo ile karşı karşıya kalmıştı. Bu süreçte yaşanan sakatlıkların nedenleri, taraftarlar ve spor yorumcuları arasında tartışma konusu oluyor. Trabzonspor'un bu zorlu dönemden nasıl çıkacağı, teknik direktör Güneş'in alacağı kararlarla şekillenecek.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN