Zamanlama Sorunu ve Final Pasları

Avcı, maçta rakiplerinin korner ve taçları ile oyun planlarını uyguladığını ifade ederek, “Final paslarının erken yapılmadığı takdirde skoru daha farklı olabilirdik. İlk resmi maçımızı oynadık ve oyunun en önemli konuları arasında direkt oyunlar, ikinci toplar, korner ve taçlar vardı. Rakibin bu alandaki fazlalığı bizim için bir zorluk oluşturdu,” dedi.

Uğurcan Çakır’ın Önemli Performansı

Uğurcan Çakır oynamak istediği ligi açıkladı - Son Dakika Haberleri

Avcı, Trabzonspor'un kaptanı Uğurcan Çakır’ın maçtaki performansına da değinerek, “Özellikle kaptanımız Uğurcan’ın sezona çok iyi başlaması ve bizi ayakta tutması çok değerliydi. Onun katkısı olmasaydı, maç sonucu farklı olabilirdi. Bütün takımımı bu anlamda tebrik ediyorum,” şeklinde konuştu.

Cihan Çanak’ın Katkısı ve Gelecek Maçlar

SON DAKİKA | Trabzonspor, Cihan Çanak'ın bonservisini ve sözleşme  detaylarını açıkladı- Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor

Yeni transfer Cihan Çanak’ın maçtaki performansını da değerlendiren Avcı, “Cihan’ın ilk resmi maçında attığı gol bizi mutlu etti. Onun oyunumuzu hızlandıracağına inanıyoruz. Önümüzdeki hafta rövanş maçında Trabzon’da sağlıklı bir oyun ve iyi bir skorla daha ileri gitmek istiyoruz,” dedi.

Trabzonspor’da Nwakaeme Endişesi: Hatayspor Maçı Öncesi Sakatlık Şoku Trabzonspor’da Nwakaeme Endişesi: Hatayspor Maçı Öncesi Sakatlık Şoku

Avcı, Ruzomberok’un mücadeleci oyununu da tebrik ederken, Trabzonspor’un bir sonraki maç için hazırlıklarını vurguladı.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU